/ Pametne karijere

Obiteljski dan Croatia osiguranja

Obiteljski dan Croatia osiguranja održava se jednom godišnje diljem zemlje te na njemu okupljamo zaposlenike zajedno sa njihovim najbližima jer bez njihove podrške, mi zaposlenici ne bismo mogli predano i zadovoljno raditi i postizati iznimne rezultate. Svake godine povezujemo one koji nam znače najviše u životu, uz niz personaliziranih poruka Hvala ti za svakog zaposlenika.

Pročitaj slične priče
 • Kroz posao u prodaji do uspješne karijere. Pogledajte tri sjajne priče!

  Rad u prodaji idealan je za razvijanje pregovaračkih vještina koje će vam dobro doći u bilo kojem poslu, ali i svakodnevnom životu. Naučiti ćete dobro upravljati vremenom, kao i postavljati prioritete kojima ćete se posvetiti na tjednoj, mjesečnoj i godišnjoj bazi. Naučit ćete i kritički razmišljati što je jedna od temeljnih vještina koja vam omogućava da donesete vrijednosni sud o stvarima koje čujete ili vidite.

  Kroz posao u prodaji do uspješne karijere. Pogledajte tri sjajne priče!
 • Croatia sponzor ovogodišnjeg STEM Gamesa

  Croatia osiguranje mladim, inovativnim profesionalcima radom na izazovnim projektima želi omogućiti da maksimalno iskoriste vlastite znanja i vještine, a upravo su STEM Games izvrsna inicijativa koja pred studente postavlja probleme i zadatke koji služe kao podloga za ulazak na svijet rada.

  Croatia sponzor ovogodišnjeg STEM Gamesa
 • Kako nam je raditi od kuće

  Ako se rad od kuće prihvati jednako ozbiljno kao rad u uredu te ako postoji dobra komunikacija s timom i odlična podrška voditelja, kakvu ja imam, rezultat je zagarantiran

  Kako nam je raditi od kuće
PRIKAŽI JOŠ PRIČA