Viši inženjer za poslovnu inteligenciju i upravljanje podacima (m/ž)

Zagreb

Pridružite se našem timu za poslovnu inteligenciju i upravljanje podacima te prihvatite izazov posla u kompaniji koja je vodeći osiguratelj na domaćem tržištu, sa 135 godina tradicije, a koja od 2014. godine posluje u sustavu Adris grupe. U Croatia osiguranju čeka vas dinamičan posao, prilika za odličnu zaradu i potencijal za uspješnu karijeru.

Ivana Hladki Mišković timu za poslovnu inteligenciju i upravljanje podacima pridružila se prije 6 godina iz svijeta IT industrije. Po struci je diplomirani inženjer matematike, a kao glavnu prednost posla u Croatiji ističe rad sa novim i raznovrsnim tehnologijama na inovativnim projektima.  

Dugogodišnja karijera u IT industriji i matematička pozadina pomogla mi je u razumijevanju i rješavanju niza složenih izazova na raznim projektima. Međutim, tu je uvijek i podrška tima, topla i uzbudljiva radna okolina u Croatiji. Kolege iz tima su vrlo kooperativni, opušteni, puni razumijevanja i uvijek spremni na razgovor i pomoć. Kvalitetno vodstvo i odlična suradnja tima pomogli su u mom karijernom putu inženjera.

Broj izvršitelja

 • jedan izvršitelj/jedna izvršiteljica

Vrsta radnog odnosa

 • rad na neodređeno (uz probni rok od 6 mjeseci)

Odgovornosti

 • poslovi dizajna i razvoja korporativnog skladišta podataka i BI izvještajnog sustava
 • analiza korisničkih zahtjeva, modeliranje sustava i pisanje ETL procedura 
 • bliska suradnja s ostalim razvojnim timovima i vanjskim partnerima koji razvijaju i održavaju izvorne sustave.

Uvjeti

 • VSS informatičkog, elektrotehničkog ili matematičkog smjera
 • najmanje 3 godine radnog iskustva u poslovima izgradnje i održavanja sustava poslovne inteligencije
 • iskustvo u radu s ETL alatima (prednost Oracle Data Integrator)
 • napredno poznavanje SQL-a (analitičke funkcije)
 • izvrsne tehničke i analitičke sposobnosti
 • aktivno znanje engleskog jezika.

Prednosti

 • iskustvo u radu s BI front end alatima (npr. Oracle Business Intelligence Enterprise Edition)
 • iskustvo s projektantsko-programerskim poslovima u osiguranju (ili drugim financijskim institucijama).

Ako ste zainteresirani za navedenu poziciju, udovoljavate navedenim uvjetima i želite raditi u poticajnom radnom okruženju u kojem možete primijeniti svoja znanja i iskustvo, pošaljite nam životopis i motivacijsko pismo na hrvatskom jeziku do 6. prosinca 2020.

Prijavi se

Prednosti rada u Croatiji

O budućnosti razmišljamo zajedno

Plaće i nagrade
Plaće i nagrade

U Croatiji su plaće veće od prosjeka u industriji. Cijenimo i prepoznajemo najbolje te redovito nagrađujemo njihove sjajne rezultate. Svake godine više od 25% naših zaposlenika dobije jednokratnu nagradu ili bonus, uz božićnicu, uskrsnicu, regres i prigodnu nagradu za rođenje djeteta.

Tvoja budućnost
Tvoja budućnost

Znamo koliko je važno misliti unaprijed te potičemo dobrovoljnu mirovinsku štednju u ukupnom iznosu do 1200 kuna godišnje. Uplatiš li u štednju 100 kuna ili više, mi dodajemo još 100. S nama je budućnost sigurnija. 

Briga o zdravlju
Briga o zdravlju

Čeka te polica dodatnog zdravstvenog osiguranja s uključenim godišnjim sistematskim i specijalističkim pregledima. Važno nam je i zdravlje tvoje obitelji te smo im osigurali povoljnije police dopunskog i dodatnog zdravstvenog osiguranja.

Rast i razvoj
Rast i razvoj

Razvoju karijere svakog našeg zaposlenika pristupamo individualno. Usmjeravamo i razvijamo potencijale i zajedno postižemo najbolje rezultate. Dajemo ti priliku da odrediš svoje profesionalne interese, koji mogu utjecati na razvoj tvoje karijere.

Učenje i usavršavanje
Učenje i usavršavanje

U Croatiji možeš učiti od najvećih stručnjaka. Zahvaljujući našoj suradnji s vodećim obrazovnim institucijama, kao što su FER i IEDC - Bled School of Management, uz dobre rezultate možeš dobiti priliku unaprijediti svoja znanja.

Sport i druženje
Sport i druženje

Prepoznajemo i cijenimo ono što je važno našim zaposlenicima te svake godine organiziramo Obiteljski dan na kojem diljem zemlje okupljamo Croatijin tim i naše najbliže, kao i raznovrsna sportsko-rekreativna događanja, među kojima su najpoznatiji Sportski susreti Adris grupe.