Procjenitelj šteta imovine i PAT-a (m/ž)

Rijeka

Pridružite se sjajnom timu procjenitelja u Croatia osiguranju, kompaniji koja je vodeći osiguravatelj na domaćem tržištu te ambiciozan regionalni lider s više od 130 godina tradicije i koja od 2014. godine posluje u sastavu Adris grupe.

Radni dan procjenitelja šteta imovine čine odlasci na teren, obavljanje izvida i utvrđivanje uzroka i obujma štete te izrada zapisnika o izvidu štete i kreiranje foto elaborata. Procjenitelj je također odgovoran za procjenu iznosa štete i prijedlog osnove za naknadu štete, a važan dio posla je i aktivan pristup prepoznavanju prijevara u osiguranju.

Valentina Pividori Štrlek je regionalna voditeljica procjene šteta imovine i PAT-a u Croatia osiguranju. Svoju je karijeru započela prije osam godina kao procjeniteljica šteta imovine, a danas radi kao regionalni voditelj. U Croatiji iznimno cijeni kontinuirano ulaganje kompanije u osobni i profesionalni razvoj zaposlenika, a radno okruženje stvara pravi osjećaj pripadnosti, dok kolege međusobno imaju odnos povjerenja i poštovanja. Kaže da posao procjenitelja nudi brojne poslovne izazove i pozitivnu dinamiku, uz snažnu podršku stručnog i iskusnog tima.

Kao što su sve štete različite, tako je i naš svaki dan na poslu drugačiji. Iznimno nam je važno razumjeti klijenta u osjetljivoj situaciji, pokazati empatiju i pomoći riješiti problem u kojem se našao. Posao je stvarno dinamičan i profesionalno atraktivan, a rad sa sjajnim stručnjacima u timu nam omogućava da se uspješno nosimo i s najzahtjevnijim situacijama.

Posao u Croatia osiguranju izvrstan je potez za vašu karijeru. Pridružite se našem i Valentininom timu u Sektoru za upravljanje naknadama šteta i saznajte zašto je dobro biti u Croatiji.

Broj izvršitelja

 • Jedan izvršitelj/ica

Vrsta radnog odnosa

Rad na određeno vrijeme 

Odgovornosti

Samostalno obavljati ključne poslove:

 • Odlazak na teren
 • Aktivan pristup prepoznavanju prijevara u osiguranju
 • Obavljanje izvida i utvrđivanje uzroka i obima štete
 • Izrada zapisnika o izvidu štete i foto elaborata
 • procjena štete i prijedlog osnova za naknadu štete

Uvjeti

 • VSS – strojarstvo ili elektrotehnika
 • Radno iskustvo: 1 godina
 • Poznavanje rada na računalu
 • Vozačka dozvola B kategorije
 • Poznavanje barem jednog stranog jezika (engleski, njemački, talijanski) aktivno u govoru i pismu
 • Komunikativnost, stručnost, smisao za timski rad

Prednosti

 • Poznavanje rada s poslovnim aplikacijama i bazama podataka
 • Poznavanje sigurnosnih standarda u poslovanju
 • Iskustvo u radu u procjeni šteta
 • Iskustvo u radu u osiguravajućem društvu

Ako ste zainteresirani za navedenu poziciju, udovoljavate navedenim uvjetima i želite raditi u poticajnom radnom okruženju u kojem možete primijeniti svoja znanja i iskustvo, prijavite se najkasnije do 01.07.2020.

Prijavi se

Prednosti rada u Croatiji

O budućnosti razmišljamo zajedno

Plaće i nagrade
Plaće i nagrade

U Croatiji su plaće veće od prosjeka u industriji. Cijenimo i prepoznajemo najbolje te redovito nagrađujemo njihove sjajne rezultate. Svake godine više od 25% naših zaposlenika dobije jednokratnu nagradu ili bonus, uz božićnicu, uskrsnicu, regres i prigodnu nagradu za rođenje djeteta.

Tvoja budućnost
Tvoja budućnost

Znamo koliko je važno misliti unaprijed te potičemo dobrovoljnu mirovinsku štednju u ukupnom iznosu do 1200 kuna godišnje. Uplatiš li u štednju 100 kuna ili više, mi dodajemo još 100. S nama je budućnost sigurnija. 

Briga o zdravlju
Briga o zdravlju

Čeka te polica dodatnog zdravstvenog osiguranja s uključenim godišnjim sistematskim i specijalističkim pregledima. Važno nam je i zdravlje tvoje obitelji te smo im osigurali povoljnije police dopunskog i dodatnog zdravstvenog osiguranja.

Rast i razvoj
Rast i razvoj

Razvoju karijere svakog našeg zaposlenika pristupamo individualno. Usmjeravamo i razvijamo potencijale i zajedno postižemo najbolje rezultate. Dajemo ti priliku da odrediš svoje profesionalne interese, koji mogu utjecati na razvoj tvoje karijere.

Učenje i usavršavanje
Učenje i usavršavanje

U Croatiji možeš učiti od najvećih stručnjaka. Zahvaljujući našoj suradnji s vodećim obrazovnim institucijama, kao što su FER i IEDC - Bled School of Management, uz dobre rezultate možeš dobiti priliku unaprijediti svoja znanja.

Sport i druženje
Sport i druženje

Prepoznajemo i cijenimo ono što je važno našim zaposlenicima te svake godine organiziramo Obiteljski dan na kojem diljem zemlje okupljamo Croatijin tim i naše najbliže, kao i raznovrsna sportsko-rekreativna događanja, među kojima su najpoznatiji Sportski susreti Adris grupe.