Pravnik (m/ž)

Zagreb

Pridružite se iskusnom timu stručnjaka u Sektoru za pravne poslove i Sektoru za ulaganja Croatia osiguranja. Prihvatite izazov dinamičnog posla u kompaniji koja je vodeći osiguratelj na domaćem tržištu, sa 135 godina tradicije, a koja od 2014. godine posluje u sustavu Adris grupe.

Marija Modrušan Bagarić svoj put u Croatia osiguranju d.d. započela je prije devet godina, a u Sektoru za pravne poslove već je sedam i radi na poslovima pravne potpore.

Posao koji obavljam raznolik je, od specifične osigurateljno-pravne tematike do općih pravnih pitanja. U mojoj poslovnoj svakodnevici razni su zadaci - sudjelovanje u pregovorima za sklapanje ugovora, izrada ugovora, izrada internih akata društva, davanje pravnih mišljenja o najrazličitijim pravnim pitanjima.

Broj izvršitelja

 • 3

Vrsta radnog odnosa

 • rad na neodređeno (probni rok od 6 mjeseci)

Odgovornosti

 • izrada prijedloga ugovora, kontrola ugovora, pravilnika i ostalih akata Društva
 • poslovi pravnog dubinskog snimanja trgovačkih društava
 • pravni poslovi u akvizicijskim procesima
 • pravna potpora drugim organizacijskim jedinicama Društva
 • sastavljanje internih akata, odluka, izjava i punomoći
 • davanje mišljenja u vezi sa sklapanjem pravnih poslova
 • praćenje propisa, pravne literature i sudske prakse
 • i sve ostale aktivnosti po nalogu direktora Sektora ili Službe.

Uvjeti

 • VSS, pravni fakultet
 • položen pravosudni ispit
 • najmanje 2 godine radnog staža nakon položenog pravosudnog ispita
 • napredno znanje engleskog jezika u govoru i pismu.

Prednosti

 1. iskustvo rada na financijskim tržištima

Ako ste zainteresirani za navedenu poziciju, udovoljavate navedenim uvjetima i želite raditi u poticajnom radnom okruženju u kojem možete primijeniti svoja znanja i iskustvo, pošaljite nam životopis i motivacijsko pismo na hrvatskom jeziku.

Prijavi se

Prednosti rada u Croatiji

O budućnosti razmišljamo zajedno

Plaće i nagrade
Plaće i nagrade

U Croatiji su plaće veće od prosjeka u industriji. Cijenimo i prepoznajemo najbolje te redovito nagrađujemo njihove sjajne rezultate. Svake godine više od 25% naših zaposlenika dobije jednokratnu nagradu ili bonus, uz božićnicu, uskrsnicu, regres i prigodnu nagradu za rođenje djeteta.

Tvoja budućnost
Tvoja budućnost

Znamo koliko je važno misliti unaprijed te potičemo dobrovoljnu mirovinsku štednju u ukupnom iznosu do 1200 kuna godišnje. Uplatiš li u štednju 100 kuna ili više, mi dodajemo još 100. S nama je budućnost sigurnija. 

Briga o zdravlju
Briga o zdravlju

Čeka te polica dodatnog zdravstvenog osiguranja s uključenim godišnjim sistematskim i specijalističkim pregledima. Važno nam je i zdravlje tvoje obitelji te smo im osigurali povoljnije police dopunskog i dodatnog zdravstvenog osiguranja.

Rast i razvoj
Rast i razvoj

Razvoju karijere svakog našeg zaposlenika pristupamo individualno. Usmjeravamo i razvijamo potencijale i zajedno postižemo najbolje rezultate. Dajemo ti priliku da odrediš svoje profesionalne interese, koji mogu utjecati na razvoj tvoje karijere.

Učenje i usavršavanje
Učenje i usavršavanje

U Croatiji možeš učiti od najvećih stručnjaka. Zahvaljujući našoj suradnji s vodećim obrazovnim institucijama, kao što su FER i IEDC - Bled School of Management, uz dobre rezultate možeš dobiti priliku unaprijediti svoja znanja.

Sport i druženje
Sport i druženje

Prepoznajemo i cijenimo ono što je važno našim zaposlenicima te svake godine organiziramo Obiteljski dan na kojem diljem zemlje okupljamo Croatijin tim i naše najbliže, kao i raznovrsna sportsko-rekreativna događanja, među kojima su najpoznatiji Sportski susreti Adris grupe.