IT pripravnik (m/ž)

Zagreb

Odlične vijesti za sve mlade IT-jevce! Pokrenuli smo program pripravništva “Aj ti razvali”. Program traje godinu dana i odlična je prilika da kickstartaš svoju karijeru radeći s novim tehnologijama na polju insurtecha. Nudimo ti najbolje od oba svijeta: uzbuđenje i opuštenu atmosferu IT-ja i stabilnost velike kompanije. Od prvog radnog dana imat ćeš priliku raditi na velikim projektima i razvijati se uz iskusan tim vrhunskih stručnjaka.

Što možeš očekivati ako se prijaviš na “Aj ti razvali”

 

1. Program traje jednu godinu i naučit ćeš sve o insurtechu

Program traje godinu dana, ali mi bismo voljeli da ostaneš i dulje. U prvoj godini naučit ćeš sve o insurtechu i osiguranju: od profila korisnika sve do kraja customer journeyja. 

2. Pravi projekti od prvog dana

Radit ćeš agilnim načinom rada, upoznati naše scrum mastere i koristit ćeš Jiru i Confluence. Ako ne razumiješ ove riječi, ne brini se. To samo znači da ćeš svaki dan rješavati nove izazove, da ti neće biti dosadno, da ćeš moći učiti od odličnih mentora i raditi s najboljim alatima.

3. Učit ćeš i zabavljati se

Osim tehničkog znanja, razvijat ćeš i soft skillove. Imat ćeš mentora koji će ti pomoći na svakom koraku i birati tečajeve za dodatnu edukaciju. Radno vrijeme je fleksibilno, možeš raditi i od doma, a ako želiš, možeš sudjelovati u zabavnim grupnim izazovima.

4. Odlične prilike za budućnost 

Na kraju programa karijeru možeš nastaviti u našem IT odjelu kao developer, tester, implementation engineer, poslovni analitičar ili se možeš okušati u nekom drugom odjelu Croatia osiguranja. 

5. Super početna plaća

I da. Iako se radi o pripravničkom programu, nemoj ni pomisliti da tvoj rad neće biti 100% plaćen. Ispuniš li ciljeve, tvoja bruto plaća iznosit će 10.000 kuna, a ako ih premašiš, može biti čak i veća!

 

Što očekujemo od kandidata?

 

1. Da imaju višu ili visoku stručnu spremu iz područja informatike, računarstva, matematike ili nekog drugog inženjerskog smjera.

2. Da su ili studenti apsolventi ili nedavni diplomanti s 0 do 2 godine radnog iskustva iza sebe.

3. Da vole to što rade i da imaju veliku želju za učenjem i profesionalnim razvojem.

 

Broj izvršitelja

  • Više izvršitelja/ica

Prijavi se