Front-end developer (m/ž)

Zagreb

Miroslav Marasović, Voditelj razvojnog tima u Sektoru za informacijske tehnologije, svoj je put u Croatiji započeo kao softverski inženjer. Kaže da mu svakodnevni posao pruža željenu razinu IT izazova uz priliku za rad sa zanimljivim i složenim poslovnim procesima koji se stalno unapređuju.

U Croatia osiguranju sam zaposlen deset godina, a počeo sam kao softverski inženjer u Oracle tehnologijama. Danas smo usmjereni na razvijanje rješenja za temeljitu digitalnu transformaciju kompanije, izgradnju servisne arhitekture te integraciju s cloud uslugama i sustavima naših poslovnih partnera, a kao veliku priliku u bliskoj budućnosti vidimo primjenu umjetne inteligencije i strojnog učenja“.

Broj izvršitelja

Više izvršitelja

Vrsta radnog odnosa

Rad na neodređeno (probni rok od 6 mjeseci)

Odgovornosti

 • Razvoj složenih, visoko raspoloživih web aplikacija uz održavanje visoke razine kvalitete.
 • Pisanje koda u skladu sa standardom industrije, pravilno strukturiran i kompatibilan kod sa svim propisanim pretraživačima i uređajima.
 • Analiza, validacija i tehnička izvodivost UI/UX dizajna.
 • Razvoj sučelja i komponenti koje odgovaraju zahtjevima UI/UX dizajna.
 • Bliska suradnja s ostalim razvojnim timovima zbog razumijevanja zahtjeva i provođenja uspješne integracije različitih dijelova sustava u organizaciji.

Uvjeti

 • Izražena želja prema učenju i svladavanju novih tehnologija. 
 • Iskustvo i u radu s modernim web tehnologijama, metodologijama i tehnikama: HTML 5, CSS 3 / SCSS, ES6, TypeScript, React.
 • Dobre komunikacijske vještine.
 • Izvrsne tehničke i analitičke sposobnosti.
 • Poznavanje i/ili iskustvo rada u organizaciji u kojoj se primjenjuje agilna metodologija. 

Prednosti

 • Iskustvo rada s  Gatsby.js ili nekim drugim statičkim generatorom stranica.
 • Iskustvo u radu s Node.js.
 • Poznavanje modernih arhitekturalnih metoda kao npr. Mikroservisne arhitekture, Cloud Computing i Containers (dokerizacija.)
 • Poznavanje različitih frameworka za automatizaciju testiranja.

Prijavi se

Prednosti rada u Croatiji

O budućnosti razmišljamo zajedno

Plaće i nagrade
Plaće i nagrade

U Croatiji su plaće veće od prosjeka u industriji. Cijenimo i prepoznajemo najbolje te redovito nagrađujemo njihove sjajne rezultate. Svake godine više od 25% naših zaposlenika dobije jednokratnu nagradu ili bonus, uz božićnicu, uskrsnicu, regres i prigodnu nagradu za rođenje djeteta.

Tvoja budućnost
Tvoja budućnost

Znamo koliko je važno misliti unaprijed te potičemo dobrovoljnu mirovinsku štednju u ukupnom iznosu do 1200 kuna godišnje. Uplatiš li u štednju 100 kuna ili više, mi dodajemo još 100. S nama je budućnost sigurnija. 

Briga o zdravlju
Briga o zdravlju

Čeka te polica dodatnog zdravstvenog osiguranja s uključenim godišnjim sistematskim i specijalističkim pregledima. Važno nam je i zdravlje tvoje obitelji te smo im osigurali povoljnije police dopunskog i dodatnog zdravstvenog osiguranja.

Rast i razvoj
Rast i razvoj

Razvoju karijere svakog našeg zaposlenika pristupamo individualno. Usmjeravamo i razvijamo potencijale i zajedno postižemo najbolje rezultate. Dajemo ti priliku da odrediš svoje profesionalne interese, koji mogu utjecati na razvoj tvoje karijere.

Učenje i usavršavanje
Učenje i usavršavanje

U Croatiji možeš učiti od najvećih stručnjaka. Zahvaljujući našoj suradnji s vodećim obrazovnim institucijama, kao što su FER i IEDC - Bled School of Management, uz dobre rezultate možeš dobiti priliku unaprijediti svoja znanja.

Sport i druženje
Sport i druženje

Prepoznajemo i cijenimo ono što je važno našim zaposlenicima te svake godine organiziramo Obiteljski dan na kojem diljem zemlje okupljamo Croatijin tim i naše najbliže, kao i raznovrsna sportsko-rekreativna događanja, među kojima su najpoznatiji Sportski susreti Adris grupe.