/ Pametne karijere

Kroz posao u prodaji do uspješne karijere. Pogledajte tri sjajne priče!

Rad u prodaji idealan je za razvijanje pregovaračkih vještina koje će vam dobro doći u bilo kojem poslu, ali i svakodnevnom životu. Naučiti ćete dobro upravljati vremenom, kao i postavljati prioritete kojima ćete se posvetiti na tjednoj, mjesečnoj i godišnjoj bazi. Naučit ćete i kritički razmišljati što je jedna od temeljnih vještina koja vam omogućava da donesete vrijednosni sud o stvarima koje čujete ili vidite.

Tomislav Meštrović, manager za razvoj prodajne mreže Croatia osiguranja, svoju je karijeru također započeo kao prodajni savjetnik u toj kompaniji. Kaže da je posao odlična stepenica za razvoj karijere i usvajanje najtraženijih vještina na tržištu rada. 

Sedam godina sam proveo na terenu. Prva godina je najzahtjevnija jer treba naučiti proizvode, razviti prodajne vještine i u konačnici upoznati kompaniju, ali može se ostvariti odličan rezultat. Ja sam prve godine ostvario 400 posto plana i postao VIP savjetnik što je dokaz da su naše mogućnosti daleko iznad postavljenih ciljeva – priča Tomislav Meštrović.

Upravo na poziciji prodajnog predstavnika svoju karijeru u Croatia osiguranju prije 14 godina započela je i Tina Bošković. Počela je raditi kao savjetnik u prodaji zdravstvenih osiguranja, a danas vodi tim od 20 ljudi. Njezin savjet onima koji tek počinju je da se dobro educiraju o proizvodima koje prodaju, imaju vjeru u sebe i zacrtani cilj. 

Posao prodajnog savjetnika nikako nije šablonski. Svakom klijentu treba pristupiti osobno i prepoznati njegove potrebe. Mogućnosti su zaista velike. Trebamo poznavati ljude, poznavati okruženje i sve rizike – kaže Tina Bošković.

Jozo Ivanković u Croatia osiguranje je prije šest godina došao kao prodajni savjetnik. Danas je regionalni direktor za regiju Zagreb zapad. 

Upravljati ovako velikom regijom je izazov u svakom danu. Posao u prodaji je fleksibilan, dinamičan, daje vam mogućnost kreiranja radnog vremena, povezuje vas s vašim klijentima i dugoročno vas oplemenjuje. Ono što je još bitnije, zarada može biti jako dobra - kaže.

Ivanković naglašava da je posao prodajnog savjetnika da uistinu pomaže klijentima donositi najbolje moguće odluke za njih i za njihovu obitelj. 

Pročitaj slične priče
  • Croatia pruža priliku za rad u timu koji predvodi digitalnu transformaciju industrije osiguranja

    Poziciju tržišnog i digitalnog lidera Croatia osiguranje potvrđuje iz dana u dan inovativnim projektima kojima transformira način poslovanja i pomiče granice osigurateljne industrije. Tek jedno u nizu rješenja koje potvrđuje da je tome tako je LAQO, prvo hrvatsko 100% digitalno osiguranje. Da nas u budućnosti očekuje niz inovacija koje će promijeniti način na koji doživljavamo osiguranje su i značajna ulaganja u proces digitalne transformacije te InsurTech studij, koji je CO pokrenulo u suradnji s FER-om. O planovima za budućnost, Croatia osiguranju kao poslodavcu, HR projektima te društveno odgovornoj dimenziji poslovanja razgovarali smo s Ivanom Bilaćem, direktorom Sektora za upravljanje ljudskim potencijalima.

    Croatia pruža priliku za rad u timu koji predvodi digitalnu transformaciju industrije osiguranja
  • Obiteljski dan Croatia osiguranja

    Obiteljski dan Croatia osiguranja održava se jednom godišnje diljem zemlje te na njemu okupljamo zaposlenike zajedno sa njihovim najbližima jer bez njihove podrške, mi zaposlenici ne bismo mogli predano i zadovoljno raditi i postizati iznimne rezultate. Svake godine povezujemo one koji nam znače najviše u životu, uz niz personaliziranih poruka Hvala ti za svakog zaposlenika.

    Obiteljski dan Croatia osiguranja
PRIKAŽI JOŠ PRIČA